tirsdag 30. mars 2010

“Litt av en dame” i bare undertøyet.

004

Da har lampen “Litt av en dame” iallefall fått på seg undertøyet. Fikk et gammelt korsett og en blondetruse her om dagen. Jeg fant en oval lampeskjerm som korsettet passet akkurat på. Hun kunne jo ikke stå der naken lengre ha ha ha.

005 Har ikke koblet opp ledningen ennå, men det skal jeg få gjort snart.Jeg synes hun ble “særs” kul :)

008

Jeg fikk også en fin og shabby Budalsstol, men den ville ikke være med hjem og hoppet av tilhengeren… shuttan. Den brakk av flere pinner i ryggen. Jeg får ordnet det, men å finne eksakt rødfarge blir vanskelig. Jeg må vel fram med palett og blande selv for fargen vil jeg ha. Passer perfekt til jenterommet.

Nei nå er det tilbake til arbeid…..

Tudelu

mandag 29. mars 2010

Fullmåne og bakedag!!!Jeg har ikke blogget om baking og mat ennå, men så skulle dette liksom være mest om verksted og greier og greier. Ja ja uansett så har jeg bakt brød, loff og muffins i dag. Fransk løksuppe laget jeg til litt sen middag i dag.

Når det er fullmåne MÅ jeg bake. Da hever deigen og kaker og alt seg så fint. Jeg tuller ikke. Når månen klarer å dra alt vannet på jorden to ganger i døgnet mot seg (flo) klarer den å heve deigen min også ved fullmåne. Bare prøv. FUNKER !
Juhuuu og baksten trenger jeg ikke fortelle ble vellykket. Da har vi brød i noen dager igjen.

Ha en god kveld


Livet er ikke det værste man har og om lidt er kaffen klar.

016

Noe med å legge på vektskålen. Skulle tørke støv til helgen og ubalansen kom. Klarte å knuse en av mine gamle melkeflasker i stativet. Men finner da kanskje en på et bruktmarked et sted. (rakk å ta bildet før den falt ned)

l 002

Snøballampen fikk en gammel kjøkkengardin til skjerm. Det ble for lyst uten, uansett pære. Ble søt slik også.


l 011 Namsen og Hemna i sol mot vest.

I helgen har jeg virkelig ikke gjort “det spøtt”….. Sovet 13 timer i strekk og bare vært ute i deilig vårsol og pleiet sofaen og min kjære he he.

l 008Gamle Namsenbrua

Men nå er det mandagsmorgen og jeg har mye å henge fingrene i. Takker for veldig mange koselige kommentarer på innlegg under. Jeg har ikke vært på nett i helgen så lite svar å få……ennå :)

Ha en fin dag i “hinke” uken før påske.


lørdag 27. mars 2010

Døren står på gløtt

014

011

016

Da har nesten alle kommet hjem til påskeferie og det er fredelig i husan. Godt!

Døren står på gløtt for over helgen kommer de siste medlemmene hjem.


Hei så lenge.

fredag 26. mars 2010

Dongerihimmel og helg


021

025

Måtte bare vise mitt dongerihav jeg fikk av min nye venn i dag. At det går an hi hi. Så måtte jeg bare vise dere min nye VÅRgrønne lue som Randi har strikket til meg.

Og så måtte jeg bare ønske dere en deilig helg.

GOD HELG


Tjenestepikerommet er klart til påskebesøk…..

008

Det ble en stressende start på dagen. Pumba, min hann Rottweiler, ble kastrert i forrige uke. Han har gått med krage hele tiden, men det gror ALDRI og i dag måtte jeg bare rusle ned til veterinæren og få hjelp. Nå har vi fått beroligende og masse sår, kløesalve og mer antibiotika. Huff stakkars krek. Nå blir det å passe han som en smed videre. Blir ikke skitur på oss i påsken for å si det sånn, men andre småturer skal vi nok få til.

003

Rommet i arken er nå ferdig….iallefall ferdig nok til at min eldste og kjæresten kan bo der i påsken. Det mangler litt puter og ett ordentlig sengeteppe, men det fixer jeg og syr etter påske. Vinduene er vasket og nå ser man fjorden i det fjerne over Vika. Det er rimelig høyt der oppe og vi må ordne med ny brannstige. Nå er det bare tau som ligger der.

Fant ut at vi måtte kjøpe en dobbeltseng til ungdommen. Dere vet hvordan det er :)

004

006
Tulipanbildet har jeg malt for noen år siden. Jeg har vel malt bare 7-8 bilder, men har lyst å begynne med det igjen. Blir hyttegesjeft i sommer kanskje. Jeg elsker å lese bøker om sommeren, men nå har jeg oppdaget lydbøker og da blir det to fluer i ett smekk. Kunst og litteratur samtidig…..kan det bli mer kultivert ha ha ha

Nå har faktisk våren begynt å ta tak her i trønderlagen. Jubel og mere til. Og her sitter jeg som hundevakt….sånn er det bare og jeg har det supert allikevel med strikkingen min.

Ha en deilig fredag


torsdag 25. mars 2010

Dette ble en overraskende flott dag må jeg si!!!


009

014

012


011

Hurra jeg har møtt en dynamitt kul dame i dag. Og hun kom helt overraskende på besøk og ville hilse på meg. Og så gikk skravla i over 4 timer. Pluss at vi var på gården hennes som var, og jeg tuller ikke, fylt med gamle saker fra…….til tja… alt. Så spennende. Jeg fikk det nydelige bildet “moderglæde”, et korsett og en negeraskebeger i bronse. Askebegerhodet kan åpnes. Det er egentlig ganske grotesk, eller det kan kalles “styggfint”.... bare helt crazy he he. Og masse gammel dongeri til puffer og flere tepper.

Så noen hverdager blir ikke som andre hverdager. Noen blir rett og slett knalldager.

Lavendel tørke?..

002

003

004

Den store Lavendelen min har stått i kjelleren i vinter. Nå håper jeg den har overlevd. Den skal klippes  noe ned, men det dufter ennå av blomstene.

Jeg elsker urter. Oregano, timian og mynten håper jeg har overlevd flytting og vinter. Vi får se. Det er noe med dette som også er spennende om våren.

Ha en fin dag videre

onsdag 24. mars 2010

Hva møter meg når jeg åpner døra?

l 002
Jo en deilig hage, meeeen den er jo dekt med et tykt lag krystallisert H2O. Solen skinner og varmer, men det smelter sakte med flere minusgrader på natten. Åh jeg er så ivrig på å komme igang her ute for jeg har jo ikke bodd her uten snø ennå.

l 004 l 006
Dette skal bli mitt lille sommerhus til hønene. Ingeting er som ferske egg fra egne hagehøns. Det er noen år siden jeg hadde høner, men minnes det med stor glede. De spiser ugress, gjødsler og lager koselige klukkelyder. Når jeg kommer ut piler de i mot meg og tigger etter korn. HERLIG!

høner Bildet er lånt av en venn av meg som har mange høner i hagen sin. Deilig!

l 008

Den store Hengebjørken strekker seg mot himmelen og der oppe suser et fly til kanskje fjerne himmelstrøk. Ja det kan bare suse dit det vil om jeg får grønt gress og deilige grønne blader på vår Bjørk snart.

l 009 Lille hus i hagen… det kommer snart beboere her og lukten av vekst skal fylle deg igjen…..Håper jeg snart får åpnet døren he he

005 (3) Men på loftet spirer det

l 011 Jeg er nok ingen GRINEBITER ….kremt bare til husbruk, men brød og sirkus ordner jeg. Nå skal jeg rydde i systuen (kjøkkenet) for denne gang og forberede påske og stor hjemkomst av alle små og store. O’jubel og lammelår :)

Ok da sier jeg at dette været kan holde seg til over påske, men da får det jaggu komme noe alvorlig med regn en ukes tid. Jeg kommer meg jo ikke inn i det stakkars drivhuset engang.

Nå skal jeg nyte solen på trammen og så blir det hulejobbing resten av dagen.

Nyt dagen, for denne kommer ikke tilbake.